Clients


TESTIMONIS

Els nostres clients han deixat el seu testimoni per poder ajudar-los en la seva elecció.
Jaume Roig - Gerent de "Supertronic"


Fa més de 15 anys que comptem amb els serveis d'assessorament empresarial i gestió comptable amb octoedro assessors.

Hem estat constantment assessorats sobre l'estratègia laboral i empresarial. I ara també s'encarreguen de gestionar totes les nostres obligacions comptables com a negoci.

Després de l'experiència que ens dóna haver col · laborat amb ell de manera contínua durant aquest temps, puc garantir que el tracte i la qualitat dels seus serveis són excel · lents.


Justo Molinero Calero - President del Grup Tele Taxi

Cinquanta sis anys assessorant empreses diu molt de Gestoria Fité. Diu de la seva persistència, de la seva competència i de la seva ètica professional. Aquests anys de trajectòria han estat decisius per al desenvolupament i el canvi social i econòmic del país. Saber adaptar-se no ha estat tasca fàcil i ells ho han fet molt bé.

Assessories com Gestoria Fité són imprescindibles i fonamentals per a qualsevol empresa que vulgui mantenir els estàndards de gestió que l’actual situació exigeix.

El Grup Tele Taxi, des del seu naixement, ja fa trenta anys, ha confiat i confia en la seva gestió empresarial a Gestoria Fité. La gestió d’un grup de comunicació té molts angles i està sotmesa a un conjunt de normatives que van més enllà del que s’exigeix a una empresa tipus. Gestoria Fité, i ara octoedro assessors, en la seva nova forma perfeccionada i actualitzada, ha donat i dóna plena satisfacció a aquestes demandes de compliment i de canvis constants en la regulació del mercat de les telecomunicacions.

Ara estrenen nou domicili i renoven il·lusions en el futur. Falta ens fa que empreses com octoedro assessors vegin la llum al final del túnel. És per tot això que els vull felicitar i encoratjar a continuar molts anys en la seva tasca d’assessoria empresarial.


Àlex Novell - Director general de "Optalia"


Àlex Fité és un excel · lent professional que recomano ferventment, no només pels seus profunds coneixements en l'àmbit de la gestió empresarial en general, sinó també per la seva visió estratègica i capacitat creativa.

En el personal destacaria com les seves majors virtuts seva serenitat, i la seva capacitat analítica i resolutiva.

Si hagués de triar una frase que definís la meva relació amb ell seria: "Sempre hi és".


Butlletí de notícies

Vols rebre més informació? Apunta't al nostre Newsletter EnviarSegueix-nos a: